perjantai 31. tammikuuta 2014

Jänisjahti peruttu

Voihan räkä. Lunta satoi yön aikana niin paljon että jänisjahti piti perua. Siinä taisi mennä viimeinen mahdollisuus jahtihommiin mäyräkoiran kanssa.. Kevättä ja MEJÄ-hommia odotellessa. Itseasiassa kiva päästä taas testailemaan Ukin hajuaistia ja ehkä Maunollekin joku verijälki täytyy huvin vuoksi tehdä.

torstai 30. tammikuuta 2014

Maastoudu tyylikkäästi

Tamaris

Michael Kors

Maastokuvioisia vaatteita ja kenkiä voi käyttää myös tyylikkäästi. Mustat tiukat housut, koruton toppi, perusjakku ja maastokuvioiset saappaat tai korkkarit ja paksu maastonvihreä käsikoru.. sopii työasuksi varsinkin tällaiselle metsänaiselle :) mutta myös muihin menoihin. Musta klassinen kotelomekko yhdistettynä korkeisiin maastokuvioituihin korkokenkiin..mielestäni aika persoonallinen yhdistelmä. Tamariksen korkkarit on ostolistalla ja netissä ne maksaa nyt (alessa) n.20€ joten ei paha investointi. Kuvassa olevat saappaat on vain haaveissa.. :)

Alla pari kuvaa Lily Collinsista, jotka kaappasin voicen uutisesta. Napa paljaana en lähtisi liikkeelle mutta kuvassa on tyyliä sekä taivaalliset ja kalliit korkkarit. ♡

maanantai 27. tammikuuta 2014

Missä meidän miehet makaa?

Pyykkien päällä.. ("mitäs siinä kuvaat" -ilme :))


Urho, makoilee rattaissa


Rahin päällä yhdessä tai erikseen

..ryömimistunnelissa.. oli se sitten auki tai kiinni..

Mauno, rattaiden alaosassa

..myös ihan omassa pedissä..harvemmin..

Urho tykkää eniten maata lattialla

Tämäkin on mahdollista..

Nojatuolissa maataan yleensä kulkuset taivasta kohden joten tämä kuva on ehkä liian kiiltokuvamainen!

Maunon lempipaikka on kylpyhuoneessa kaappien alla, varsinkin jos lattialämmitys on toosi kuumalla.

Pienille miehille on ostettu jos jonkinlaista petiä mutta mikään ei kelpaa. Poikain unelma olisi sänky. Portti yläkertaan estää unelmien toteutumisen. :)

torstai 23. tammikuuta 2014

The Shooter’s Sandwich - Terveiset ravintoketjun huipulta

Seuraan itse paria blogia aina junamatkoilla aamuin illoin.. Yksi suosikkiblogeistani - Terveiset ravintoketjun huipulta sisältää laadukasta kirjoittamista ja ajankohtaista asiaa metsästykseen liittyvistä tuotteista ja ihan parhaimmat riistaohjeet, ikinä!!! Kiitos ihanista ohjeista! Suosittelen blogia kaikille! Blogin kirjoittajan kirjaa odotellessa.. ;)

Mieheni innostui testaamaan jälleen kerran yhtä ohjeista. Ohjeen voit käydä lukemassa itse blogista. Eväsleipä kulkee nimellä:  The Shooter’s Sandwich - maailman paras eväsleipä Tämä metsälle mukaan niin avot! Tai vaikka viikonloppuvieraille iltapalaksi salaatin ja viinin kera...

keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Hattubongailuja ja todellisuutta


Kartanonlady voi tietysti pukeutua lierihattuun metsällä? :) ..no ensin hankin sen kartanon..

Lippalätsätyyli..tulee mieleen etsivä :) mutta olisi aika persoonallinen!

Todellisuus. Lempipo.

..tai oranssia peurajahdissa. Aika karsee kuva mutta päivän kun rämpii niin lierihatut ei kyllä pysyisi päässä. :)






sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Mauno


 
Jäniskaato 12.1.2014

Pään linjat

Kroppa (kuvan laatu ei paras mutta..otan paremman kunhan herra kotiutuu)

Karvan väritys riista ja laatu niukka mutta karkea ja piikkimäinen

Kaverikuva

Lisää kuvia luvassa...


keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Uudet metsäbyysat

Uudet ja uljaat metsähousut! Joulupukki toi ja nämä on Täydelliset! Suosittelen naisille, ehdottomasti. Näyttää ja tuntuu hyvälle! ...miehilläkin nämä näyttää tosi hyvälle, miesten mitoilla tietenkin. Housut: Chevalier Arizona Pro Pants lady

Väsynyt metsänainen ja jäkätysmoodi...vali vali! :D

Ei sitä sitä ehdi edes metsälle. Aina on kiire ja väsyttää. Että jos mietitte niin olen kyllä kerännyt ajatuksia ja aiheita on kerrottavana kun vain pääsen tästä tuskastani.

Miten ruuhkavuosista selviää hengissä? Välillä tuntuu tosi raskaalle. Elämä on töitä, laskuja ja junien perässä juoksemista, lapsenhoitoa ja kodin hinkkausta. Haisevia junia ja tympeää pääkaupunkiseudun harmautta. Kuulostaa ankealle, varsinkin kun sen kirjoittaa ylös. Hei, onneksi on lomat! niin ehkä ensi kesänä! Heitän hanskat tiskiin ja juoksen karkuun niin lujaa kuin kintuista pääsen.. ehkä ensi elämässä.

Naisen oma-aika? pieni päänavaus!

Mitä se on? Millä oikeudella mies on etuoikeutettu lähtemään metsälle ja nainen jää kotiin hoitamaan lasta? Annan sen rauhan mielelläni miehelleni mutta osaako hän arvostaa tekoani?

Yksi karu totuus on meidän kohdalla se että minun täytyy ajaa satoja kilometrejä ennen kuin saan luvan metsästää. En ole siis oikeutettu metsästämään Etelä-Suomessa edes pienpetoja, sillä seuroihin ei noin vain pääse nauttimaan metsänantimista. Täällä on niin sisäänpäinkääntyneitä seuroja että ei kyllä edes kiinnosta. Ukkoutukaa ja tuhotkaa innostuneiden nuorten metsästäjien into nihilistisääntöihinne! Tapelkaa lihoista ja joo pitäkää vielä tiukemmin kiinni omista oikeuksistanne mutta tehkää ihmeessä myös niitä riistanhoitotöitä! Sanokaa vielä että metsä ei ole naisen paikka. Tapelkaa vielä vähän lisää kenen koira ajaa ja kenen ei! Hukka teidät vielä perii. :) (hups...patoutumnia? Ei suinkaan. En ole edes ainoa joka näin ajattelee.) Hei, oma vika kun en omista munia ja asun betoniviidakossa...mitä siis valitan.

kolmas (oma) syy ainakin minun kotiinjäämiselleni on se että hoidan lapseni kyllä ihan mielelläni nyt kun hän on pieni. Aika on kallis ja lapsi pieni vain hetken. Mieti että arkisin ehdin olla lapseni kanssa vain 2-3 h päivässä! No niin mitä siis valitan? Oma vika kun en jätä lastani miehen hoidettavaksi tai ole tarpeeksi itsekäs.

Saisinko kuitenkin edes joskus sitä omaa aikaa ilman perhettä?

Äitinä tiedän että nainen ei saa olla kotona rauhassa edes vessassa. Sirkus seuraa perässä menin minne hyvänsä. Lapsi, mies tai koira roikkuu lahkeessa vaatien jotain tuiki tärkeää ja kysellen "Mitä sinä teet?" johon tekisi mieli sanoa "Minä olen paskalla! Voisitko häipyä!" Mutta siis eiväthän naiset pasko.. perhosia ja sitä rataa. Eikä lapselle sovi noin tietenkään sanoa. Alle 3v on ihan ok. Eihän se ymmärrä että on olemassa jotain yksityisyyttä mutta mites ne muut? Koira katsoo pää kallellaan vikisten ja mies jäkättää oven läpi ja lapsi raapii ovea... Aaargh!

No käynhän minä töissä. Mitä siis jälleen valitan. Se on minun omaa-aikaa. Olen kuitenkin tehnyt päätöksen Omaa aikaa revin väkisin ja teen asioita ihan yksilönä ilman perhettä ja siihen liittyvää vastuuta. Mitä se tarkoittaa....en vielä tiedä. Aika näyttää! :)

Huh, nyt vähän jotain sutinaa tähän elämään! Tulipas kevyt fiilis. Olen kai ainoa.