sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Eka kerta - Tervetuloa!

Syksy on ehdottomasti vuoden parasta aikaa. Sitä vaan jotenkin odottaa. Ruskaa, kynttilöitä, villasukkia ja punaviiniä! Voi aloittaa tavallaan puhtaalta pöydältä kesälomien jälkeisen elämän. Tietysti jahtien aloitukset ja etenkin se hetki kun koiran saa päästä irti ovat vuoden hauskimpia päiviä.

Metsäkanalinnustukseen varattu syysloma meni syyskuussa lähes täysin Mauno-mäyräkoiraa treenatessa ja mökillä järvimaisemaa ihaillessa. Mikäs siinä nuotiolla istuskellessa ja puolukoita keräillessä. Hyvät eväät ja kuusi tuntia aamusta puoleen päivään sujui oikein rattoisasti. Rentouttavia tunteja hyvässä seurassa.

Syyslomaviikko hupentui Mauno-mäyräkoiran ensimmäiseen ajokokeeseen (mieheni ohjastamana) josta tuloksena ykkönen. Ensimmäinen erä jäniksellä ja toinen kauriilla. Kyllä jännitti! Kiitos tuomareille.

Seuravaaksi (täytyy suoraan sanoen suorittaa) pakollinen näyttely johon ilmoitin molemmat koiruudet...koitos olisi 27.10 Lahdessa. Täytyy vissiin treenata molempia karvamakkaroita. Viimeksi Urho pisti jarrut päälle kehässä että siltä pohjalta.. parantamisen varaa siis on. Maunolle täytyy vissiin laittaa jatkot partaan... :)

Tervetuloa Blogiini!