sunnuntai 5. elokuuta 2018

Ata Arms on raikas tuulahdus Suomen asemarkkinoille


Turkkilaisten haulikoiden kirous on historiaa. Täydellinen muotoilu hämää kokeneemmankin haulikkoampujan veikkaamaan asetta Beretaksi, Benelliksi tai vaikkapa Rizziniksi. Enkä ihmettele yhtään. Itsekin yllätyin positiivisesti kun ensimmäisen kerran asetta pidin käsissäni. Ihastuin haulikkoon heti.Patruunat.fi on tuonut Ata Armsia Suomeen ensimmäisenä. Maahantuojalla on kokemusta turkkilaisista asetehtaista aiemminkin joten vertailupohjaa löytyy. Aiemmat merkit eivät ole olleet laadultaan sitä mitä on pitänyt. Ata Arms onkin ensimmäinen turkkilainen asemerkki, josta maahantuoja on ollut todella tyytyväinen. Yhtään asetta ei ole tarvinnut palauttaa tai jotta aseissa olisi ollut vikoja. Patruunat.fi maahantuojana on testannut ja myynyt asetta jo useamman vuoden. Kuviotesteissä joissa panoksena Lambro B turbo 3,3. Turkkilainen veti vertoja täydellisellä kuviolla huomattavasti kalliimmalle asemerkille.

Pähkinäpuutukki on siisti ja muotoilu mielestäni klassisen yksinkertainen. Sport malli on tällä hetkellä ainoa Suomessa.

ATA SP Sporter 12/76 päällekkäispiipuinen jossa vakiona viisi vaihtosupistajaa, hihnalenkit ja hihna. Haulikon Piippu on 28". Aseen paino on 3,5 kg. Haulikon takuu on 2 vuotta.

Patruunat.fi myynnissä olevat mallit löydät osoitteesta http://patruunat.fi/fi/tuoteryhma/381734Haulikko kestää Suomen sääolosuhteiden muutokset ja näin ollen myös pakkasen. Norjantuntureilla metsästävällä Rikke Horvenilla on kokemusta Ata Armsin haulikosta. Kanssasisareni kertoo että haulikon kanssa ei ole ollut kahden vuoden aikana mitään ongelmaa. Rikke suositteleekin haulikkoa mielellään myös suomalaisille metsästäjille. Seuraa Rikkeä Instagramissa.

Olen äärettömän iloinen ja innoissani uudesta metsästys -ja rata-aseesta. Ata arms on kuin raikas tuulahdus Turkista. Odotan innolla yhteisiä jahtireissuja.