keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Kylmäsavustettua kaurista



Vooi nami että miehenköriläs laittaa hyvää kylmäsavustettua kaurista. Vähän kuin graavattua mutta lisättynä hienolla savunmaulla. Testattiin myös jos pintaa lämminsavustaa lopuksi hetken ihan vain hifistelyn ja ulkonäön takia (kuva alhaalla)... niin voi nami!

Jos ruokaan voi rakastua niin olen rakastunut...taas.

Graavattua kaurista on tehty useaan kertaan. Se on parasta. Tämä on aavistuksen parempaa!

Kylmäsavustus tapahtuu grilliin asennettavalla savustuslaatikolla. Itse en ymmärrä näistä asioista yhtään mitään joten onneksi on tuo mies olemassa... Mä vaan syön tai no saatan esittää aina toiveen ja valita punaviinin... :D



Kauriin paisti suolataan ja maustetaan teenlehdillä jne. jenkkityyliin...tai johonkin tyyliin..annetaan imeytyä ja sitten kylmäsavustetaan 14 tuntia.



Grilli on meillä miehen valtakuntaa ja vastuualuetta. Pysyn aiheesta niin kaukana kuin mahdollista. En siis grillaa itse koskaan.



Leivän päälle ranskankermaa ja pari ohutta siivua lihaa tai kuten kuvassa... Eipä siihen muuta tarvita..ehkä joku hyvä punaviini.. Täydellinen iltapala. Metsästysreissua muistellen <3