keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Jahdissa - uuden metsästyslehden pauloissa

Kesällä on kiva viettää (ja tehdä töitä) maakunnissa pääkaupunkiseudun sijaan. Kesästä aina muutaman viikon saan viettää Jyväskylän ja Viitasaaren perukoilla. Perukoilla missä olen saanut viettää lapsuuden ja nuoruusiän. Taantuma iskee siis aina kesäisin. :) Työkaverini viitasi minulle aamulla artikelia http://www.hs.fi/terveys/a1404959120021 :D Mä olen taantunut mutta en tiedä onko se hyvä asia!? :D

Aamukahvin kanssa sain nautiskella historiallista herkkua, nimittäin pullan sijaan mutustelin Jahdissa -lehden laadukkailla jutuilla. Jaksoin lukea koko lehden! Jutuista jäi mieleen monia kohtia. Tervetuloa nykyaikaan! Aivan loistava ja raikas lehti. Onnittelut tekijöille lienee paikallaan!

Lehdessä sattuu olemaan monta minua miellyttävää teemaa. Franz-Albrecht on tietysti ihan mukiinmenevä ilmestys <3 ...No en tiedä meneekö sitten kuitenkin Amorok maailman parhaimman metsästysampujan edelle kiinnostavuudessa :D Jos minulla olisi Amorok niin kiillottaisin sitä joka päivä ja ehkä myös nukkuisin sen vieressä. Ehkä joku kaunis päivä...siten kun hoidan sitä kartanoa oman "Franz-Albrechtin" kanssa. :D

Nyt kun olen anonut sitä kiväärilupaa niin olen pyrkinyt ymmärtämään kivääreistä edes jotain (vannoutunut haulikkonainen). Kyselen aina muiden asemieltymyksiä ja niitä on hauska kuunnella. Toinen tykkää äidistä ja toinen tyttärestä. Aloittelen ensin rinnakkaisluvan turvin ja hankin oman jos innostun tarpeeksi.

Lehdessä oli siis kerrankin loistavat asekokeilut joista minäkin ymmärsin jotain ja innostuinkin! Kuvista plussaa sillä minä ainakin kiinnitän huomiota siihen miltä ase myös näyttää. Jutut jaksoi lukea ja mielenkiinto säilyi. Täytyy myöntää että oikeastaan en ymmärrä kivääreistä mitään. Olen elämäni aikana ampunut tasan kahdella kiväärillä, joten tietämys tai vertailupohjaa ei ole. Tänä syksynä teen tuttavuutta eri aseisiin, eri asiantuntijoiden avustuksella.

Lehden toimittajat lupailevat minulle ottaa huomioon myös naismetsästäjät sekä tietenkin nuoret. Seuraavassa numerossa näyttääkin olevan juttu "Koko perhe metsästää". Viimeisen jutun jälkeen tuli iso "HÖH!" nytkö se jo loppui! Seuraava numero ilmestyy 28.8.

Jahdissa-lehti löytyy myös Facebookista!