keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Rinnakkaislupa anottu

Ennen Italian matkaa varasin ajan Poliisiasemalle aselupaa varten. Sain ajan sopivasti kahden viikon päähän ja juuri sille päivälle kuin halusinkin. Haen mieheni kivääriiin rinnakkaislupaa.

Eilen marssin Espoon poliisiasemalle lupaa anomaan. Varasin tarpeeksi aikaa papereiden täyttämistä varten..nehän tietysti olisi voinut tulostaa ja täyttää etukäteenkin.

Aseluvat oli muutettu Kilon asemalla omalle ovelle josta heti rapsahti iso plussa! Tiskillä minua palveli mukava ja ystävällinen nainen. Asiat hoituivat ripeästi.

Soveltuvuustesti oli koneella tehtävä aivojen palikkatesti. Kysymyksiä oli arviolta lähemmäs 300. Hauska mutta välillä piti tavata että MITÄ tossa oikeesti lukee. :)

Testi meni läpi ja nyt odottelen 3-4vkoa poliisisedän soittoa ja kutsua haastatteluun. Palaan kolmen viikon kuluttua maalta kaupunkiin joten odottaminen ei tee  tiukkaa. :)

Aseluvan ekasta vaiheesta jäi hyvä fiilis! Pollarit on selkeästi tsempanneet aseluvan hakemista ja asiakaspalvelu oli ystävällistä ja asianmukaista. Kiitos!