lauantai 16. helmikuuta 2019

Kauden ekat treenit Ginin kanssaGini on aina rinnalla

Metsästyskausi vaihtuu pikkuhiljaa noutajatreeneihin. Aloiteltiin treenejä kevyesti. Kokeilin käsimerkkejä ja markkeerauksia sekä ohjauksia. Gini oli revetä ilosta! Koira ei enää iloisempi voi olla.

Vuosi 2019 kisataan yhteistyössä Viking Outdoor Footwearin kanssa. Treenikenkinä alkukaudesta käytän kevyitä camokuosisia metsästyskenkiä Villrein RT Boa GTX. Minulle on tärkeintä että jaksan liikkua ja että treenini ei mene pilalle kipeiden, kylmien tai märkien jalkojen takia.

Tiivis ja riistarikas metsästyskausi teki meidän yhteistyölle hyvää. Gini on kehittynyt paljon. Kasvanut henkisesti ja fyysisesti. Minun vointi on mennyt eteenpäin mutta päivä kerrallaan edelleen. Sen mukaan treenataan ja kisataan.

Keskittyminen


Vasen!

Tällä kaudella ollaan Ginin kanssa avoimessa luokassa. Tehtävät ovat vaikeampia ja vaatii minulta keskittymistä. Paniikkihäiriöt ja psykosmaattisuus ei tee ryhmätreeneistä tai kisapäivistä helppoja. Paineistun pienemmistäkin asioista. Aion silti yrittää ja astua epämukavuusalueelle. Pasi on aina tukena. Ilman häntä en liiku mihinkään.

Tottelevaisuus on mukana joka päivä. Ginistä on tullut helpommin hallittava kuin viime vuonna. Voimakasluonne on edelleen tallella. Mielenkiinnolla odotan miten ohjattavuus säilyy kun tehtävät vaikeutuvat.

Parhaita yhteisiä hetkiä metsästyskaudelta 2019
Blogiyhteistyö: Viking Outdoor Footwear

Treenikengät: https://vikingfootwear.com/products/women/villrein-rt-boa-gtx?colorId=COLOR8163