maanantai 22. helmikuuta 2016

Savonmualla...

Kuopioon Kuopiooon.. On aina mukava irtautua betoniviidakosta ja päästä omien joukkoon savonmualle. Työmatka tarkoittaa tosin kovaa duunia aamusta iltaan mutta ketäpä se haittaa? Ei minua ainakaan.


Mitä ihmettä Matkahuolto toi! Mitkä ne on? Se selviää huomenna. Näyttää sopivan yöpaidankin kanssa hurjan hyvin. Katsotaan miten hyvä pito näillä on talvisissa maasto-olosuhteissa Puijon mäessä. Kiitos kuuluu jokierä.fi! Pidän työmatkoillani mukana milloin tytärtäni ja toisinaan maastonakkeja. Tällä kertaa Mauno&Uki pääsivät mukaan. Iltapäivällä käytiin poikien kanssa katsomassa Puijon kisoja ja tehtiin töitä tietty. Ensimmäistä kertaa elämässäni näin kun joku hyppää hyppyrimäestä. Monttu auki ja silmät lautasina. Käsittämätöntä!

Laahustin autoa kohden ja kuinkas ollakaan olen taas väärässä paikassa väärään aikaan. Päädyn YLE Savon, korjaan Kuopion, radiohaastatteluun. "Mistä puhutaan?"
"Mistä vaan. Mäkihypystä tietysti."
"En mä tiedä siitä mitään muuta kuin et Herola on kova yhdistetyn mies"
"Se riittää."
Kiitos tapahtumajohtaja Jarkko Ruhanen.. #positiivisuudenkautta. Hienoa olla mukana hyvin järjestetyssä tapahtumassa. Olipa positiivista palvelua pitkästä aikaa hotellissa. Nakkimakkarat saivat Tervetuloa -pussukat - herkkuja ja kakkapusseja. Hyvin näytti maistuvan. :)
Herkut ja kakkapussitkin pääsivät heti käyttöön. :)

Kisakissa kuittaa! Huomenna jotain metsäistä myös? En ossoo sannoo. ;D