torstai 11. helmikuuta 2016

Timantista settiä

Olen mätkinyt jousella nyt 2-3 kertaa viikossa radalla. Hirveen hyvä draivi päällänsä. Mietin että miksi en ole taaskaan kirjoitellut ja sittenhän sen tajusin. Ei ole ollut aikaa. Kuljen työmatkat nykyisin autolla ajan säästämiseksi. Aiemmin siis tuli kirjoiteltua junassa missä ehdin lukea myös työpostit ja shoppailla netissä ja niin kirjoitella juttuja. Täytyy ehkä taas kevään tullen siirtyä junamatkustajaksi.

Tänään tuli radalla puhetta kuinka ensimmäinen tunti menee lämmittelyksi ja ajatukset hengailee töiden parissa tai sitten ihan jossain muualla. Keskittymiseen täytyy keskittyä ja väsyneenä se on mahdoton tehtävä. Joka tapauksessa harrastuksen kuuluu olla kehittävää mutta myös hauskaa eikä radalle kannata ryppy otsalohkossa mennä jänteitä venyttelemään. Siinä nuoli osoittaa pian naapurin taulua.

Olen nyt rääkännyt itseäni parin tunnin ratatreenin jälkeen kevyellä punttisalitreenillä ja lyhyellä yogalla, jotta liika energiani kuluisi ennen unia. Setin jälkeen on hyvin uni maittanut. Pakko myöntää. Tänään tulin kuitenkin radalta poikkeuksellisesti suoraan kotiin. Minulle ei pidä antaa liikaa suunnittelematonta aikaa. Keksin kaikenlaista...kuten nyt vaikka blogin kirjoittaminen...Hyvä ystäväni on houkutellut minua, aikuista naisihmistä, tubettamaan mutta ei minun juttuja kukaan jaksa lukea niin saatikka katsoa...päätin sitten nopeuttaa hommaa hiukan. Näet videon Instagramista tai Facebookista. Lataan parit kotivideot siis tubeen kunhan ehdin eli ehkä ensi kesänä.. ;)

Huoltaa turautin timanttini kun kerrankin oli aikaa ja laskeskelin pennosia uusien tarvikkeiden hankintaan. Nyt siskot shoppailemaan uusia jousivermeitä. Kuka lähtee mukaan? Minä ainakin tarvitsen nuolia lisää koska taitavasti olen leikkinyt Robin Hoodia rikkoen nuolia ampumalla niin sanotusti samaan reikään eli kyllä peräänajoa olen harrastanut (ihan vahingossa tietty). Tähtäin on syksyn elämän perässä laahustamisen jälkeen jäänyt uusimatta ja siinä olisi yksi tärkeä hankinta.

Höh...kylläpä nauratti. En edes tiedä miksi ammuin samaan tauluun kahta nuolta..elämä on