keskiviikko 25. heinäkuuta 2018

Suppari on tärkein
Olen vihdoinkin löytänyt itselleni metsästyshaulikon. Kauppaa on mielenkiintoista tehdä. Menet ostamaan yhtä ja pian on kädessäsi 30% kalliimpi torrakko. Ei tule kuitenkaan kauppoja. Pidän tällä kertaa tiukasti kiinni edullisesta aseesta.

Eräs myyjä sanoi hyvin. Ei se aseesta ole kiinni vaan tukin takaa ja pyysi kirjoitamaan että supistaja on tärkein. Ihanan viisas ihminen. Asioin hänen kanssaan toistekin. Tottahan se on. Supistaja on olennainen osa asetta ja osumaa. Toki myös panoksilla on myös merkitystä. Toiset on nopeita ja toiset laiskempia. Ostettiin samalla reissulla haulikkoon nopeat panokset..niin että riittää hetkeksi.Olen jumittunut haulikkoon, jota todella harva tietää. En paljasta merkkiä, vieläkään. Yhden kuvan perusteella Instagramissa merkiksi mainittiin, Franchi, Beretta (50 kertaa), Benelli, Baikal, Lincoln... mutta sitä oikeaa, ei millään.

Millaiset fiilikset haulikosta jäi? Kun otin haulikon ensimmäistä kertaa käteen, se istui heti. Kun nostin olalle, se nousi kuin unelma. Perä istuu hyvin ja poskea hivelee pähkinäpuutukki. Hintalaatusuhde on minulle sopiva. Kirjoittelin tehtaalle. Kirjoitin Norjaan ja kuulustelin käyttökokemuksia. Hyvät fiilikset jäi ja oma fiilishän on se tärkein.Kuvan ase on mieheni Baikal...sitäkään ei kukaan arvannut.