sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Naisten metsästysvaatteet osa 2

Olin hankkimassa Chevalierin housuja ja takkia ihan noihin koirahommiin, juuri niitä joista eräässä aiemmassa kirjoituksessa haaveilin! Mieheni osti itselleen samaiset housut, kääntötakin sekä muhkean fleecen (kuvissa alla). Uskomatonta on se että miesten vaatteita sai kyllä mutta naisten vaatteissa tarjolla oli vain hajakokoja! Edes tilaamalla Ruotsista ei oikeaa kokoa ollut tarjolla. Hiukan petyin mutta en luovuta. Kaivan ainakin byysat vaikka kiven alta!


Hyvää metsästysvaatteita myyvää kivijalkakauppaa on vaikea löytää sillä niitä ei yksinkertaisesti ole ainakaan pääkaupunkiseudulla. Siis sellaista joka tarjoaisi myös naisille vaatteita ja vieläpä eri merkeiltä.

Nettikauppoja on kyllä mutta en ehkä ole henkilö, joka haluaa sovittaa kotona ja palauttaa vääränkoon sillä joudun suurella todennäköisyydellä ostamaan myös sen vääränkoon koska en jaksa tai unohdan palauttaa. Joo, vähän laiska tyyppi! Netistä ostan jos olen tuotteen sovittanut jossain tai havainnut sen muutoin hyväksi. Kranttuna ämmänä :D törmään aina johonkin joko tekniseen floppiin, kuvien huonolaatuisuuteen (hih, yllä i phonen laatukamaa..näin surkeita resoja löytyy myös nettikaupoista!) tai sitten ihan vain tarjonnan outouteen tai suppeuteen. Tulee fiilis että ei en halua kannattaa tätä Jormaa kun ei se saa näitä sivujakaan kuntoon..

Bongasin kivat nahkasaappaat! Mun isoonjalkaan on vain todella vaikea löytää sopivaa kokoa. Siro 40 sattuu olemaan aina "loppu" tai sitten sitä ei koskaan ole ollutkaan niin ja ainahan voi sovitella niitä miesten erähenkisiä kenkiä.. ;) No anyway. Barbourin vaatteet on aika hinnakkaita mutta varmasti ajattomia ja laadukkaita. Ostoslistallani (siis sillä listalla joita hankin heti kun on ylimääräistä :)) on ehdottomasti Barbourin takki joko tikkitakki tai vahakangastakki. Rakastan ylikaiken ajattomia ja klassisia vaatteita. Onneksi tälle tyylille löytyy myös edullisempiakin vaihtoehtoja. Aina saa kuitenkin haaveilla!

Barbourin nahkasaappaat..harmi oli kokoa liian pienet!