keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Takki parhaalle metsästyskaverille

Metsästyskoiralla tulee olla kaikenlaisia varusteita aivan kuten kilpaurheilijalla konsanaan. Koira saattaa joutua olemaan autossa pitkiäkin aikoja. On matkustusta, odottelua, siirtymiä ja varsinkin ajon jälkeen iskee kylmä ja lihakset joutuvat koville. Pari suositusta olen jo alla olevien loimille saanut. Naureskelin Back on Trackille viime jouluna että HEH HEH mitä hifistelyä mutta ei suinkaan. Loimi vaikuttaa toimivalle! Olisiko tässä hyvä joululahja mäykkypojille? :) Olen haaveillut tästä n.70-100€ maksavasta loimesta joka lämmittää lihaksia ennen ja jälkeen jahdin tai kokeen. En vain ole vielä raaskinut ostaa!

Loimi Mäyräkoiralle
Back on Track mäyräkoiraloimi pitää lihakset lämpiminä! (kuva on napattu sivuilta jonne linkki ohjaa!)
Verkkoloimi Mäyräkoiralle
Back on Track verkkoloimi lämpimiin keleihin  (kuva on napattu sivuilta jonne linkki ohjaa!)

Lämmin loimi on ehdoton. Talvella toppaloimi ja syksyllä niskaan voi heittää jonkun ohuemman. Toki se voi olla joku muukin kunhan se on lämmin ja mukava päällä. Hurtalta löytyy myös mäyräkoirille (ja muillekin:)) sopivia loimia. Meillä on Rukan toppaloimi. Sopiva automakoiluun. Kiinnitys on hiukan hankala eikä loimea saa tarpeeksi kireälle kävelylenkkejä varten (ainakaan meidän laiheliineille).

Rukan toppaloimi. Loimeen kuuluu myös huppu :D Tosi kovilla pakkasilla olen jättänyt sen korvien lämmikkeeksi

Naispuoleisena täytyy alkaa hiukan diivailemaan (jos edes tiedän mitä se tarkoittaa!) :D. Päiväkävelyillä on tietysti näytettävä että meillä metsästetään ja tyylimme on tämä. Ihastuin loimeen Köpiksen matkalla vieraillessani astetta paremmassa metsästysvaateliikkeessä. Harmittelin pitkään etten ostanut loimea. En ostanut koska ei ollut maastonakkien selän mittoja mukana.

Barbourin tikkiloimi koiralle


Nyt bongasin loimet Fiskarsissa! Koirat eivät olleet mukana joten loimet jäi putiikkiin. Nyt kuitenkin tiedän mistä näitä ihanuuksia saa. Tämä on myös listalla "Ostan joku kaunis päivä" ja sijoittuu kyllä omien härpäkkeiden edelle. :) Ajatelkaa miten tyylikäs yhdistelmä. Koiralla ja emännällä samanlaiset takit! (viittaan tietysti edelliseen kirjoitukseeni.. :))

Barbourin vahakangasloimi koiralle