tiistai 5. marraskuuta 2013

Toinen ykkönen!

Harvemmin on tullut istahdettua kotikoneen ääreen parin viime viikon aikana. Työkone vetää puoleensa useammin. Älypuhelimen sovelluksesta ei ole kiva kirjoittaa. Kuvat sovellus julkaisee miten sattuu. Voi tietysti hyvin olla etten osaa käyttää sitä. Tiedä häntä. :)

Kirjoitushiljaisuus on tyystin työ ja muiden menojen yhteensattuma. Harmittaa kun monia hyviä juttuja on ollut mutta mietin että muistanko niitä enää? Sukuni naisilla on hiukan hatara muisti. :D

Mauno erinomaisen näyttelytuloksen jälkeen osallistui jälleen ajokokeeseen, jonka kokoontumispaikkana oli Tammisaaressa sijaitseva Norrby Gård http://www.norrbygard.net/metsastys&kalastus.html. Itse ihastelin "kivinavetan" ylisille rakennettua baaritiskillä, muhkeilla nahkasohvilla sekä upeilla trofeilla somistettua jahtihenkistä oleskelutilaa, "mieshuonetta". :) Alakerrasta löytyy upea jahtikellari josta löydät kuvan kartanon nettisivuilta. Kerrankin olin ottamatta kuvia vaikka kyllä hiukan olisi tehnyt mieli räpsiä.. olisi pitänyt.

Maunon ajo sujui hyvin. Poika sai elämänsä toisen ykkösen. Ei mikään huippusuoritus mutta olen hurjan tyytyväinen. Itse tuomaroin koiraa, jolla sattui olemaan puolestaan huippu hyvä päivä! Ajettava nähtiin jopa kuusi kertaa kahden erän aikana. Yhden kerran aivan läheltä. Se on aina yhtä hieno hetki, varsinkin jos osaa olla super hiljaa ja henkittämättä. Tulokset kokeesta löytyvät Taxklubben SydVästin sivuilta http://www.taxklubbensydvast.com/. Kyseessä oli kerhon mestaruuskoe 2013.

Sunnuntaina tuomaroin sileäkarvaista sydämenmurskaajaa. Koe oli nuoren pojan eka ja meillä oli hurjan hauska aamupäivä. Vanha kaurispukki esittäytyi kahdesti ensimmäisessä erässä ja kyseistä ajoa oli helppo seurata. Toisella kertaa kauris herra jolkotteli 10m päässä meistä, aivan tien toisella puolella. Siinä se piikkipää lipoi huuliaan kaikessa rauhassa ja tuijotti meitä pitkään. Hieno hetki! Toisessa erässä jänis oli loikata meidän syliin 5m päästä! Koira pian perässä. Tulokset voi lukea täältä http://www.taxklubbensydvast.com/. Kyseessä oli pitkäkoe 21.11-3.12.