torstai 25. syyskuuta 2014

Treeniä taljajousella - Happy!

Nyt voi jo jotain kirjoitella. Elämäni toiset taljajousitreenit jousiammuntaseurassa takana. Olen yllättynyt miten pienistä asioista tarkka osuma koostuu.

Ensimmäinen kerta radalla meni uuden tiedon ahmimiseen. Tänään toisella kertaa check-listan pyörittelyyn ja keskittymiseen. Toistoja vaan ja sitä keskittymistä. Hyvin meni läjään ja viimeinen napakymppiin keskelle keltaista palleroa. Yes! Mikä fiilis! Onnistumisen riemu.

Ohjeet sivalsivat ensimmäisellä harjoituskerralla ruoskana mielessä. Nyt olin jo rennommin...varsinkin lopussa. Olen hurjan kurinalainen...tilanteen mukaan tietysti. Hyvät ohjeet, rauhallinen opetus ilman kaunistelua. Siitä minä tykkään. Selkeät ohjeet auttaa sisäistämään uudet opit ja ehkä kehittymäänkin. Huumorilla ja hyvillä jutuilla höystettynä aina välistä. Mukava harrastus. Koukuttava.

Nyt mielessäni vilisee check-lista
- asento, hengitys, aivojen nollaus
- nuoli kiinni
- laukaisulaite kiinni - sormet varmistimen taakse
- vasemman käden rento-ote - sormet
- viritys
- ankkurointi
- nenä kiinni jänteeseen
- tähtäys
- sormet laukaisulaitteella
- veto selkälihaksilla - kyynärpää check - lavat yhteen
- flop
- ankkurointi pysyy ja pysyy... ja uutta nuolta kehiin...

Jeps, sitten ne sekavat variaatiot. Kaksi ensimmäistä kierrosta tänään jotain sinne päin. Työasiat pyörivät mielessä.. Ajattelin jo ettei tästä mitään tule. En pysty nyt tähän. Ajatukset harhailee. Uusia juttuja tulee ja menee... kunnes pää tyhjenee. Hiljaista.

Tietoinen aivojen nollaus on pakollinen ja mukava tila. Muuten homma ei toimi ainakaan aloittelijalta. Ja varsinkaan minulta.

Voi sitä aivojen rimpuilua. Pakko hokea jotain... Pakko psyykata. "Minä pystyn siihen" X 100. :D Jes..vihdoin. Unohdin työasiat ja pääsin hokemaan yllä olevaa listaa.. Ihminen on itsensä manipuloitavissa. :D

Ammuin tänään aika ihan hyvin mutta niin alkutaipaleella. Heti kun joku listasta unohtui niin läjät levisivät pari senttiä. :D

Aluksi vähemmillä paunoilla ja taidon mukaan lisäyksiä.

Kiitollinen jälleen neuvoista ja opeista! Nyt on onnellinen olo.

Nyt vähän venyttelyä ja huomenna salitreeniä. Ensi viikolla treeniä ehkä jo oman taljan kanssa? :)