keskiviikko 8. elokuuta 2018

Prima kyyhkypanos


Aikaisemmin olen kävellyt kauppaan ja luottanut myyjän valitsemiin panoksiin. Merkit ja mallit sun muut on turboilut on ollut silkkaa hepreaa. Olen kuitenkin aina tiennyt minkä kokoinen panos haulikkooni tulee mutta siihen se sitten on jäänytkin.

Aina ei ole panokset olleet nähtävästi ne parhaimmat mitä on pyytänyt. Sen on huomannut esimerkiksi rusakolla jonka turkkia helposti keposet haulit vain kutittaa. Panosmaailmaan vihkiytyneet äijät tulilla on taannoin ihmetellyt joitakin panoksiani. Sen jälkeen aloin miettimään josko tutustuisin aiheeseen enemmän niin osaan ostaa itse juuri sellaiset panokset kuin pitääkin ja ehkä jopa paremmat. Vielä on paljon oppimista mutta alan olla oikeilla jäljillä.

Naisena panosmaailma on hepreaa. En vieläkään muista kaikkea vaikka tuijotan koeammuntoja ja testejä ulkomailta ja Suomesta saatavista materiaaleista. Olen tainnut aiemminkin mainita koeammuntasivustosta. Olen kahlannut sen läpi. Miehelläni eli Pasi The Noutajamiehellä on toki ollut suuri ja positiivinen vaikutus panosten vertailuuni. Tällä hetkellä aamukahvipöydässä puhutaan vainn metsästyksestä. Ihana kun kotona on ihminen joka ruokkii mielenkiintoani asioihin, joihin en aiemmin ole uskaltanut tarttua koska en ole saanut siihen vastakaikua. Yhdessä on kivempi suunnitella ja ihmetellä asioita.

Kyyhkynaloitus häämöttää (10.8.2018 eli kirjoitus hetkenä huomenna) ja panoslaatikko odottaa reissuun lähtemistä. Laatikko sisältää Lambron Primaa 34g 2,9mm. Kerron sitten fiilikset panoksesta jahdin jälkeen...jos päästään ampumaan ja jos ylipäätään osun mihinkään. Seuraa jahtia Instagramin 24h tarinafiidissä.

Ostettiin panokset maahantuojalta jo kuukausi sitten jemmaan että ei tarvitse panikoida panosten suhteen. Lambro on kreikkalainen panosfirma ja sillä ammutaan arvokisoissa. www.lambro.gr

Me käydään Jurvassa patruunat.fi maahantuojalla nykyisin useammin, joten voin vallan tuoda niitä halukkaille pääkaupunkiseudulle tullessa kunhan teet asianmukaisesti tilauksen suoraan liikkeeseen. Seuraavan kerran me mennään Jurvaan viikolla 34. Panoksia voi kätevästi tilata nettikaupasta ja kuljetus tapahtuu normaalisti matkahuollon kautta. Toimitus on vallan reipasta sillä toimitukset lähteävät kerran päivässä.

Sorsa -ja hanhijahtiin panoksena on Prima biturbo steel 36g 3,3mm mutta se onkin sitten jo eri juttu...