maanantai 17. elokuuta 2015

Jahtiviikonloppu läheneeKesä on lusittu. Viileitä syysaamuja odotellessa. Peltoja ei ole vielä päästy edes puimaan ja puimattomille pelloille ei kannata mennä rymistelemään varsinkaan ilman pellon omistajan lupaa. Syksy laahaa jälkijunassa ja eräs riistahemmo vahvisti epäilyni kyyhkyjen parveutumisesta. Sitä ei ole vielä joillakin alueilla tapahtunut tai sitten etelän kyyhkyset ovat saattaneet jo esimerkiksi lähteä muuttomatkalle. Kotini ylikin on pyyhältänyt muutama kyyhkyparvi merta kohden. Toisaalta täällä etelässä minulla ei edes ole kunnollista paikkaa jossa kytistämään pääsisi. On siis pakko kasata paukkuja niille viikonlopuille kun on töiden ja muiden menojen puolesta mahdollista matkustaa "merta edemmäs kalaan"..

Tulevana viikonloppuna painelen Keski-Suomeen kyyhkyjä ja sorsia tiirailemaan. Siinä sivussa aamutuimaan treenataan koiria. Kiireinen ja paljon odotettu viikonloppu luvassa. Ihan parhaassa seurassa tietenkin!

Sainkin jo kommentin että eikö niitä saaliskuvia ala tulemaan kun kausikin on jo alkanut!!?? Tyyppiä taitaa ärsyttää jo minun pärstä koska viittasi selfieiden määrään...siksi päädyin tänään sienikuvaan... :D Toisaalta olisi se hassua naapurikylän Pertistä kuvia tänne lätkiä naisten mehtäkamppeet päällä...

En ole itseasiassa edes havitellut passipaikoille vielä. :) Ei tässä jäniksen selässä olla vaikka kauhia kiima päällänsä onkin...Viikonloppuna testaan aamu -ja iltalennoilla uuden naisten Sabre metsästyspuvun Hunters Elementiltä sekä Härkilan naisten camo crome fleecen tositoimissa. Todella mielenkiintoisia molemmat!

Mukaan lähtevät niin Beretan Pigeon eli näin ystävien kesken Bertta sekä tietysti timanttikin pääsee ulkoilemaan..