tiistai 13. toukokuuta 2014

Huntsteel


Tervetuloa Meille!

Facebook on kyllä oiva paikka markkinoida hyviä tuotteita. Huntsteel päivittää facessa ärsyttävän ihania tuotteitaan ja markkinointi osuu ja uppoaa. Halpaa ja helppoa kun sen osaa ja tuote kolahtaa.. Parasta on että kyseessä on suomalainen tuote!

Tällaisen Tervetuloa -kyltin ostin koristamaan kotimme ulko-ovea. Kuvassa on ihan selkeästi parraton karkkari, Mauno, joka ajaa peuraa. Voi, syksyä, jahteja, mäyräkoirien ajokokeita ja tuomarointeja odotellessa.. Toki nautin kesän aurinkoisista työpäivistä siinä välissä hymyillen.

No siis Huntsteel...niin...tuuliviiri on seuraava hankintani. Ei kerrota kelleen mutta se on Suomen ajokoiralla kuvitettu ja se menee rakkaalle elämäntapametsästäjäveljelleni lahjaksi. Heille mietin jopa jotain metsästysaiheista Tervetuloa-kylttiä, koirien tarhaan nimikylttejä...kyltitän heidän kodin ja pihan aina vaivihkaa..mitähän vaimo tykkää? No tuskin mitään sillä hän metsästää myös. Nämä on niin hienosti tehtyjä että nirsompikin "kukkahattu" tykkää varmasti! (..puhun siis itsestäni :))