torstai 12. maaliskuuta 2015

Ratahäirikkö

Mun Timantin tuunausta Rajajousessa. Letkun asennus pakko-ohjattuun jännetähtäimeen puolivuotta sitten...


Viimeisin treeni oli kyllä taas sellainen katastrofi-ilta ettei mitään järkeä. Ekat kolme kierrosta lähes kaikki napakymppi mutta sitten...

Kerrataanpas hiukan... Palaan aikaan kun ostin rakkaan Timantini puoli vuotta sitten. Jousiaseeseeni tuolloin vaihdettiin nuolihylly (härveli näkyy kuvassa) mutta muut osat jätettiin Diamond Infinite Edgen peruspaketin osiksi ihan jo sen takia että kaikkea hienoa ei aloittelijan tarvitse heti hankkia.

Aika ja huomio kohdistuu aluksi tekniikan harjoitteluun. Todella järkevää vaikka kuinka osa on sitä mieltä että osaan kaiken heti... Aluksi aikaa kannattaa käyttää nostojen rauhalliseen harjoitteluun, laukaisuun ja tähtäämiseen. Tekniikka hallussa on kivempi heilua. Olen kyllä ehtinyt tässä puolen vuoden aikana jo haaveilla vaikka mistä...lähinnä pinkeistä varaosista ja jopa toisesta jousesta! :) ...värillä on väliä. :)

Onneksi asiantunteva Rajajousi on ollut hankinnassa mukana. Suosittelen hankkimaan jousiaseen ja tarvikkeet asiantuntevasta kivijalkakaupasta. Aloitteleva jousiampuja ei itse osaa heti sanoa mikä itsestä tuntuu hyvälle. Testaamalla ja harjoittelemalla asioihin tutustuu ja samalla omatkin mielipiteet vahvistuvat (esim. väri.. :)). Kivijalkakaupoista saa kätevästi myös tilattua erikoisuuksia jos jotain ei ole juuri sillä hetkellä saatavilla juuri sitä mitä tahtoisi. Asennus ja opastus kuuluvat kauppaan! I Lööööve Rajajousi Dudes!

Pakko-ohjattu jännetähtäin tänään...letku poikki. Tekohengitys ei auttanut. Jee mä saan uuden huikean tähtäimen - Vihdoinkin! Ensi viikolla siitä lisää..

Tänään se sitten tapahtui. Jännetähtäimen letku katkesi laukaisussa. Yritin korjata mutta jotenkin minä vedin herneen nenään niin että herpaannuin ja aloin kälättämään ja nauramaan äänekkäästi. Huonoksi huumoriksi meni koko treeni. Anteeksi kaikille kanssani kärsijöille..olin ensimmäistä kertaa turhautunut. Aika suoritus tällaiselle elohiirelle.

Yritin kyllä touhuta ilman letkua. Kääntelin "piippistä" (keksin sanan kai ihan itse ;) ) mutta jotenkin mieleni oli järkkynyt letkun katkeamisesta ja oikeasti nuolet lenteli minne sattui..todistajia löytyy...yritä siinä nyt sitten keskittyä.

No paska reissu mutta hauskaa meillä oli.

Piiloudun. Huomenna on uusi päivä.