sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Aurinkoista sunnuntaitreeniä - jälkipito

Kukat on osa aurimkoista sunnuntaita..."Tyttöjenjuttuja" - Värit kohillaan :)

Sunnuntai, aurinko ja kevätfiilis. Sopiva sää kevään ensimmäiselle ulkotreenille. Viime ratatreenien jälkeen jäi huono maku ja olkapää kipeytyi pahemman kerran. Olen potenut öisistä oikean käden puutumisista, olkapäänsärystä sekä oikean yläselkälihaksen kireydestä. Sain myös mukavan kevätflunssan kaupan päälle...nyt jää ainakin lihastreenit väliin tulevalta viikolta.

Sillä se lähtee millä on tullutkin. vai miten se meni? Päätin tuhnuisesta olosta huolimatta lähteä nauttimaan aurinkoisesta säästä ja omasta-ajasta timantin kanssa.

Puhdistusta ja vahausta vailla sekä ruuvien tarkistus


Alan käydä kotini lähellä kehä kolmosen ulkopuolella erään kaverini pihapiirissä treenaamassa ampumista. Vihdoinkin saan mahdollisuuden ampua kahdet treenit viikossa. Talon isäntäkin ampuu jousella ja samanhenkinen seura ei ole pahitteeksi. Yhdessä on kivempi treenata. Toinen näkee virheet ja virheisiin pääsee kiinnittämään huomiota pikimmiten. Tänään treenailin kuitenkin yksin ja sekin oli kyllä mukavaa.

Aluksi meinasi mennä käpy nenään. Rikkoutunut jännetähtäin meinasi häiritä taas elämää kunnes sain pienen muovikappaleen pakotettua käännellen ja väännellen oikeaan kohtaan. Puoli tuntia säätämiseen meni ja yllättäen tähtääminen alkoi onnistumaan. Onneksi ensi viikolla saan jänteeseen renkaan. Se on niin hieno! Tulette yllättymään! :D

Tällä mä yritin pärjätä ja yllättävän hyvin meni :)


Pakko-ohjautuva jännetähtäin kuuluu Diamondin peruspakettiin ja sillä on kyllä ihan kelpo aloitella. Puoli vuotta se kesti..kunnes letku repesi.

Viime ratatreeneissä epäonnistuneiden laukausten ja pikkutyttömäisen kiukkukäyttäytymisen lomassa minulle jäi mieleen Jukan sanat. "Kiinnitä huomiota jälkipitoon." Tänään sitten kiinnitin huomiota pelkästään jälkipitoon ja toistot tuottivat tulosta. Jälkipito on siis seisojamainen törötys ja tarkoittaa käytännössä sitä että pieni liike tavallaan jatkuu laukaisun jälkeen.

Kipeä olkapää kuitenkin vaivasi välillä mutta aktiivinen ajattelu olkapäähän toi laukaisuun rentoutta ja jälkipito toi osumiin vakautta? ehkä? vai kuvittelinko vain...

Planon laukussa nuolet pysyy ojennuksessa

Ajallisesti pitkä treeni ja flunssa aiheutti loppuvetoihin väsymystä. 1,5h on pitkä aika ilman taukoja ja siinä ehtii lätkimään useamman nuolen.

Loppuaika menikin rattoisasti lörpötellessä ja ihmetellessä kahvikupponen kädessä. KIITOS! Olen innoissani kuin pieni pupu porkkanoista.