tiistai 15. lokakuuta 2013

Tuhotkaa vaan kaikki!

Meillä on suuri eteisenkaappi liukovilla. Mäyräkoira saa kaapin siististi auki ja kiinni työntämällä ovea pitkällä kuonollaan. Sitä tapahtuu päivittäin. Kaappi on yksi koirien lempipaikoista.

Tarina (koira) ei kerro menikö Mauno kaappiin aamulla vai päivällä. Ei sen väliä. Kaapin ovi oli juuttunut kiinni, sillä oven välissä oli jotain..korinpalasia..

Tulen väsyneenä töistä. Lapsi huutaa ruokaa ja tahtoo takaisin päiväkotiin. Hyvä fiilis. Koti haisee koirankakalle. Se haju on yököttävä mutta kakkaa näy missään. Vainoharhainen? vai haiseeko hengitykseni tosiaan näin pahalle?

Maunoakaan ei näy missään..Mikä on ihan normaalia. Laitan ruokaa ja kakka haisee. Eteisen liukuovikaapista vyöryy korinpalasia kun sitä aukaisee.. Taas yksi kori säpäleinä. syödään eka.

Mauno makaa kaapissa tuhotussa villasukkakopassa ja haukottelee.."Kiva kun tulit kotiin...täällä oli tylsää!" Koira vaikuttaa tyytyväiseltä suoritukseensa. Minä en.

Kaappia tyhjentäessä ylläri, The Iso kakka, löytyi..sieltä korin ja liukukiskojen vierestä. Siistiä! Hyvä fiilis! Tuhotkaa ja p*skokaa vaan kaikki! Kyllä mami siivoaa..

OBS! kuva on lavastettu :). Siivosin osan kunnes tajusin kuvata. Kori on syöty myös toiselta reunalta lähes alas saakka.Kakasta en viitsinyt kuvaa ottaa.