torstai 7. elokuuta 2014

Rottajahti

Näkymä ikkunasta ja rotan retale...
Eilen töiden jälkeen puhuin puhelimessa ja tuijotin keittiön ikkunasta. Kesken mielenkiintoisen puhelun älähdän.. "Hervoton rotta hengailee ja paistattelee päivää nurmikolla" nooh...siitä se sittten ottaa hatkat ja kipittää naapuriin. Yök! Nyt jos joku kuvittelee että asun epäsiistissä ympäristössä niin väärin luulet. Me ollaan tosi siistiä porukkaa... ;)

Rottia on pihapiirissä riesaksi saakka. On niitä pyydettykin! Rotanmyrkyt ei tule koirien takia kuuloonkaan mutta loukulla niitä on tullut...isoimmat voisi ampua mutta taajamassa sellainen ei tule kuuloonkaan.

Yksi poikasista on säilynyt hengissä ja kesän aikana se näytti muuttaneen terden alle. Tällä viikolla olen nähnyt pikkurottarottasen joka päivä töiden jälkeen. Toiset tyypit Maunon kiinnostuksen mukaan taitavat asustaa takaterden alla... murr...taas se alkaa rottajahti.

Nyt aamulla katselen keittiön ikkunasta ja hörpin lungoani. Jaahas! Saalista! :) pikkurottanen on ollut tällä kertaa ahne! :D
Saalista - enää et kaki mun pihalla
Nyt täytyy vähän naisellista haihatusta mutta en aio koskea punaisine kynsineni loukkuun... mies saa hoitaa todisteiden eli raadon hävittämisen. Jos olisin yksin kotona niin ottaisin mutta pitäähän miehelläkin olla jotain miehistä puuhaa.... rotan irroittaminen loukusta :D

Mä lähden Maunon ja Ukin kanssa kävelylle ja sitten istun sosiaaliputkeen matkatakseni tänään jopa Helsinkiin saakka...taidan laittaa korkkarit jalkaan kun pitkästä aikaa sinne saakka vaivaudun. :)