lauantai 9. elokuuta 2014

Aamulla kyyhkyjahtiin

Kyselyikäisen äitinä välillä ihana hiljaisuus tuntuu taivaalliselle! Tyttö siis hoidossa, jotta päästään aamulla yhdessä kyyhkyjä pyytämään. Olemme menossa jahtiin alueelle, jossa minulla ei ole lupa ampua sillä en omista metsästysoikeutta kyseisen seuran mailla. Lähden mukaan kuvaamaan ja ehkäpä kiertämään läheisiä peltoja jos paikka valinta osoittautuu hiljaiseksi. Iltalennolla käydään tarkastamassa peltoaukeama, johon molemmat pääsevät passiin.

Jahtikausi alussa, joten into piukeena eväiden tekoa ja tavaroiden hypistelyä. Mies pyöräytti Shootter´s sandwicheja. Tällä kertaa toiseen laitettiin kasleria sienihöystön kera ja toiseen kaurisjauhelihaa sekoitettuna naudanjauhelihaan ja tietenkin herkullista sienopekonihöystöä. :P Ohje löytyy blogista - Terveisiä ravintokejun huipulta - Suosittelen lämpimästi!

Maailman paras metsäeväleipä täytettiin tällä kertaa kaslerilla 

Leipä nro2. Kauris/nautajauhelihaa ja sienihöystöä

Tiukka paketti ja painot päälle

Jotain makeaa neidillä tietenkin pitää olla kahveen kera, joten pyöräytin Kinuskikissan nopea sitruunapiirakan, josta ohje pari blogia takaperin.

Eväät on kätevä pakata kylmälaukkuun joka lähtee mukaan tietenkin riistan toivossa. Sinne on hyvä laittaa liha kylmään osottamaan kotiin pääsyä. Huomenna on pitkä päivä edessä ajomatkoineen, joten jos jotain sattuu saamaan ei päivän muovipussissa muhinut riista ole illalla enää niin tuoretta ja hyvän tuoksuista.

Mukaan otetaan myös kertakäyttöisiä kumihanskoja mahdollista riistankäsittelyä varten. Puhtaus on puoli ruokaa! Mieti että kaivat passissa nenää, pakaraa, kikulia (miehet yleensä)...käydään pissalla ja aamukakkosellakin... sitten hyvillä mielin suolistetaan saalis. Hyi yök sanon minä. No joo kyllä minäkin siihen sorrun...nenänkaveluun nimittäin ;)

Mauno ja Uki luulee pääsevänsä mukaan :D

Ai niin on ne oleelliset vermeetkin pakattu...pojat luulee pääsevänsä mukaan! :)

Ei muuta kuin huomiseen!