lauantai 20. syyskuuta 2014

Uudella pipolla ei päätä palele

Pientä vilivalia tähän alkuun... ;)

Välillä on kiva käydä shoppailemassa ja metsästysvaatteet ovat sellaisia, joita en mielellään osta sovittamatta. Eniten se kismittää kun miesten vaatteita löytyy rekkitolkulla ja seinät notkuen. Olen sen mallinen että miesten koot eivät yksinkertaisesti istu, enkä aio maksaa vaatteista, jotka eivät istu päälläni täydellisesti...jees...olen posmittanut tästä aiemminkin joten hiljenen... :) Ehkä alan ompelemaan sahajauhopeukaloilla omat camo-kuteet...persoonallista metsälookkia siis luvassa. :D

Naisten metsästysvaatteita ei ole kaupoista helppo löytää. Valikoimat ovat pienet tai kokoja ei löydy. Naisten vaatteet on myös sullottu miesten säkkien sekaan...ripoteltuna sinne sun tänne ja sitten kun kysyy niin vastaus on että "Ei niitä paljoa ole mutta tuolla on jokunen ja sitten tuolta saatat löytää pieniä kokoja.." Aargh...ostohalut vähenee joka kerta. Olen muutaman kerran lähtenyt pois..pitäkää tunkkinne...menen metsään iltapuvussa ja korkkareissa.. ne ainakin istuu mun päällä. :)

No mutta tänään oli ilon päivä sillä löysin pipon. Oltaisiin ostettu miehelle samanlainen (tiimipipo) mutta voitteko kuvitella. Pääni on isompi kuin miehelläni :D WTF! Miss Big Head! Johtuu varmaan tästä blondista pehkosta...

Mukaan kauppareissulta lähti myös takki kun kerrankin sattui olemaan omaa kokoa! Onnenpäivä! Takista lisää myöhemmin. Ostokset kokosin kahdesta eri kaupasta.

Aika hyvin sain todellisen värin tähän kuvaan. Oranssi on tosin kirkkaampi luonnossa joten ei se nyt ihan nappiin mennyt :D Toisin päin pipo toimii huomiopipsana jahdeissa.

Paras pipo ikinä! Mietin jos töihin vaikka maanantaina...sosiaaliputkessa voisin saada katseita :D


Uuuups..Nyt veti liian vaaleaksi... :)

Pipsaselfie - aamulla metsään. Nyt lasi punkeroa ja nukkumaan.