tiistai 30. syyskuuta 2014

Pehmoinen ja laadukas fleece

Chevalierin pehmoisen fleecen löysin huokealla hinnalla XXL sportista! Ihanuutta voit tarkastella parhaiten täällä http://www.chevalier.se/product/bushveld-lady

Kokoja fleecestä löytyi käydessäni hyvin niin miehille kuin naisille. Oma kokoni Chevalierilla on 38, joistakin malleista menee 36. Miesten S oli kivan pitkä mutta se ei istunut rintojen kohdalta eikä hartioista. Naisten koolla on todellakin väliä, jotta metsällä on kiva käyskennellä.

Hiukan täytyy vielä hehkuttaa suosikkimerkkiäni. Laatu ja hinta kohtaavat. Fleece on jopa yksi parhaimmista ostoksistani. Pehmyt, lämmin ja mukava. Väri on kaunis ruskea. Toki siellä oli myös muitakin värejä kuten metsänvihreä..ehkä yksi sellainenkin.. :)

Seuraava hankinta olisi camotakki ja jahteihin oranssitakki...etsintä on alkanut. Hyviä vinkkejä otetaan vastaan! Tiedän. Etsintä ei tule olemaan helppoa.

Valitettavasti Suomessa valikoima naistenmetsästysvaatteista on pieni. Naistenvaatteista edes Chevalierilta ei löydy useinkaan kokoja, vaikka liikkeiden valikoimissa merkki saattaa olla esillä miesten kokoina hyvinkin laajassa mittakaavassa. Naisten metsästysvaatevalikoimassa olisi parantamisen varaa..ei kukaan osta jos ei ole tarjontaa.

Mikä on sinun suosikkisi merkkisi? Mitä vaatteita toivoisitte kauppoihin? ja mistä kaupasta ostatte erävaatteet?