keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Jahtikaudeksi kuntoon - jatkuu koko kauden

Tänään oli vihdoinkin aamu ettei väsyttänyt, ehkä iltapäiväkin sujuu silmät auki. Hyvä fiilis.

Olen pitänyt edelleen yllä henkilökohtaista vetoa - Jahtikaudeksi kuntoon. Rapakunnosta on noustu jaloilleen! Ainakin haba kasvaa ja kehittyy :D . Muistutan het alkuun että kaikki itsensä rääkkäämismenetelmät eivät sovi kaikille ;) .

Kantapään kautta, tsemppaavien ihmisten ja esimerkkien voimalla, niin ja kovalla itsekurilla porhallan eteenpäin. Olen vihdoinkin balanssissa treenaamisen kanssa. Wuhuu...mikä fiilis!

Arkisin elän kurinalaista elämää. Aamulla klo5 kotona vitamiinit ja vahva kahvi. Työmatkalla kahvi ja ruisleipä kinkulla&vihanneksilla Pasilan Marian konditoriasta. Se on tapa, josta en poikkea...paitsi välillä pelkkää kahvia. Piipahdus tai kiireettömiä aamuina puolen tunnin pörinä tutussa kahvilassa piristää. Toki on poikkeusaamuja ja poikkeuksien poikkeuksia...

Lounaaksi vedän 20-30min lihastreenin niinä päivinä kun työt ja omat voimat sen sallii. Selkävaivaisena olen todennut että mieluummin käyn lounaalla nostamassa punttia kuin stressisyön itseni uuteen muotoon ruokalan herkullisilla pöperöillä.Treenin jälkeen vedän aamulla tehty protskuvitskupläjäys joka menee näin..3-5appelsiinin mehu = noin 2-4dl
Maustamatonta protskujauhoa ohjeen mukaan
Hedelmiä tai marjoja kauden mukaan tai pakkasesta. Banskua vähän jos proteiinin maku häiritsee..peittyy pahat maut.
Rasvattomalla maidolla voi jatkaa jos laitat vähemmän mehua.. Ja protskujauhon sijaan voi käyttää rahkaa..

Kätevä blenderi johon kuuluu 2 pulloa! Helppo ottaa aamulla mukaan tai treeniin..

Hei mä osaan iskeä silmää :D Tällä jaksaa treenin jälkeen!

Lisäksi pupellan porkkanoita, pähkinöitä tai omenoita.. Aika kuiva tyyppi (virn!) Kannatan muuten 3h ruokailuväliä arkena, jota myös hammaslääkärit suosittelee. :)

Kevyen lounaan ansiosta jaksan paremmin..enkä nukahtele täydellä vatsalla..ruokaperräiset olisi kyllä kova sana..mutta eihän sellainen kuulu konttorirotan elämään.

Energiaa jahtikauteen! Kun tsemppaa arkena niin metsässä jaksaa sitten paremmin tarpoa koiran, pupen, lintujen...perässä. :)