Käytän aina Valion ohjetta keiton valmistamiseen mutta sen verran muokkaan että en laita kuin 1dl kermaa, laitan vain yhden pienen porkkanan ja jätän purjo(yrjön) pois.
Tässä on pinnalla kuivaksi paistettua ja ylimääräiset rasvat paperiin imeytettyä pekonia...tuo vihreä on joku persilja |
Jos haluaa jotain hiukan parempaa niin keiton pinnalle sopii hyvin eräs minun ehdoton herkku nimittäin kylmäsavustettu riistanliha rouheena tai ohkasina siivuina.
Soppa kelpaa hienompiinkin juhliin alkuruuaksi mutta miksi ei arkeekin...minä hemmottelin makuhermoja tällä viimeksi tänään...ja hetkinen...tänäänhän on ihan perus torstai.
Klikkaa tästä: Maa-artisokkakeiton ohje ilman perunaa
Kylmäsavustetusta kaurista http://metsanneito.blogspot.fi/2014/11/kylmasavustettua-kaurista.html
Lähiruokaa Perttulasta |