perjantai 6. kesäkuuta 2014

Erämessujen koiratuttavuudet - Laku

Ensinnäkin. Suosittelen tutustumaan erämessujen koiratarjontaan. Messuilla on esillä eri metsästyskoirarotuja rotuliittojen kautta sekä tietysti 125 vuotta täyttänyt Kennelliitto (Ps. kennelliiton osastolla tarjotaan pannukahveet!!).

Jos haaveilet metsästyskoiran hankintaa niin nyt kannattaa tulla paikalle sillä aktiiviharrastajat ja liittojen edustajat ovat mikä parhain tiedonlähde koiran hankinnassa.

Itse tietysti suosittelen maastonakin hankintaa! Mäyräkoiran omistajilla (ja blondeilla) ei ole koskaan tylsää. Kokeile vaikka.. :D

No mutta Laku ei ole mäyris vaan syötävän suloinen ja taitava englanninspringerspanieli. Energia ja innokkuus työskentelyyn huokuu Lakun habituksesta. Näytös on seuraamisen arvoinen! Jos spanielin hankinta kiinnostaa niin lisätietoa metsästyslinjaisista spaneleista löydät Metsästysspanielit.com -sivustolta

Tsemppiä Lakulle ja omistajille niin treeneihin, kokeisiin kuin aitoihin metsästystilanteisiinkin.

Laku

Noutajien ja spanielien työskentelyyn pääset tutustumaan messuilla joko osastolla tai sitten ohjelma-areenalla seuraten koirien ja ohjaajien saumatonta työskentelyä. Esitysaikataulut löydät tästä linkistä!