maanantai 23. kesäkuuta 2014

Naismetsästäjiä maailmalta - Eva Shockey

Suomessa ollaan aika lastenkengissä siinä miltä metsästys näyttää ulospäin. Ihan hienoa sekin, omalla tavallaan. Ehkä meiltä puuttuu valomoimaisia keulahahmoja tai ehkä olemme hiukan sulkeutuneita omista jutuistamme?

Minulta on kysytty mitä oudompia syitä harrastukselleni. Luonnonoikkuna pidetään usein ja feministiksikin minua on kutsuttu koska haluan tuoda harrastukseni ja kiinnostuksen kohteeni esille :D. Kiitos näistä päiviäni piristäneistä kysymyksistä. Maailmalla ollaan huomattavasti avoimempia.

Fanitan Eva Shockeytä, ei ehkä tule yllätyksenä. Hän on mielestäni kaunis jos puhutaan kauniista naisista! Tämä upea nainen juontaa eräohjelmaa Canadassa ja hän on monessa metsästykseen liittyvässä mukana. Aivan loistava pitristysruiske ja nainen. Ottakaa mallia! Jos ette tiedä niin suosittelen tutustumaan www.evashockey.com/

Evan Facebook-sivulla on 526 tuhatta tykkääjää! Twitterissä seuraajia naisella on huikea määrä. Heh...Suomessa ei noihin määriin päästä mutta olen onnellinen jokaisesta lukijasta, siis sinusta!

Samaa mieltä ja tätä upeaa naista lainatakseni metsästys on "best lifestyle in the world"

Kannattaa myös tutustua www.womenhunters.com/ ;)