sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Loma Loma Loma Loma....

Tänä kesänä odotan lomaa enemmän kuin mitään, koskaan ja ikinä. Ensi viikolla kaivan pienen perheeni kanssa lähtökuoppaa kohti Roomaa, Elban saarta ja Toscanan viinilaaksoja.

Mäykkypojat jää vartioimaan kotia maailman parhaimman hoitajan kanssa. Ennen matkaa on koirien hoito järjestettävä ja varasuunnitelmakin on hyvä olla. Pientä lisästressiä koirista on ennen matkalle pääsyä mutta loma karvamakkaroista tekee hyvää. Mietin olisiko koirahoitola ollut sittenkin stressittömämpi vaihtoehto loman ajaksi? En oikeastaan tiedä hyviä koirahoitoloita. Täytyisi ehkä käydä tutustumassa muutamaan ihan mielenkiinnosta.

Urho tulee mököttämään ensimmäisen viikon kun minä en ole kotona. Mauno tuskin välittää. :) Hassua on se että olen odottanut koiratonta lomaa jo pidempään mutta nyt alan nyyhkiä niiden riiviöiden perään.

Matkapaljastuksia


Italian matkaa olen odottanut oikeasti kuusi vuotta! :) Nyt sitten matka on edessä, joten saan hiukan hehkuttaa! Laitan kuulumisia jos vain pääsen koneelle...viimeistään sitten kotona. Kännykän jätän kotiin, se on varma.

Tarkoitus on mennä ensin Roomaan ja nauttia pari päivää Rooman raunioista, muodista (mikä ei todellakaan ole minun juttu...en koe olevani mikään muodikas yksilö mutta voihan sitä aina ihmetellä ja salaa ihaillakin) ja tietysti hyvästä ruuasta viinin kera. En malta odottaa!!! :)

Matka Roomasta jatkuu autoillen ja lautalla kohti Portoferraion kaupunkia ja kaunista Elban saarta. Rantaloma kera Nappleonin...linkistä pääset tutustumaan Elban historiaan ja saareen. Maunon oikea nimihän on Napoleon joten ehkä salakuljetan mäykkyräisen käsilaukussa hakemaan inspiraatiota tuosta  suurmiehestä... :).

Rantalomalta matka jatkuu Toscanan auringon alle Chiantin viinilaaksoihin. Iso jei!

Aamun riistahavainnot...


Tämän aamun riistahavainnot rajoittuivat jälleen Rauli-rusakkoon! Mauno katsoi tyyppiä kuin vanhaa kaveria. Raulikin näytti tänään naureskelevan pojille rauhallisesti. Urho sentään hakkui mamin mieliksi. Hyvä Uki! :)